Cautare

1305 de rezultate pentru "isj alba" (8.86 secunde)
Madalina Manole are monument funerar pe care sunt trecute versurile unei poezii Sotul regretatei artiste s-a ocupat ca la mormantul Madalinei Manole sa fie ridicat un monument din marmura alba.
Am avut si energizant si Ice Tea cu sirop de canepa, dar si ciocolata alba cu goji, ciocolata cu lapte si simpla si cu 75% cacao si cu menta, la 75 de grame. ... din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine).
Dora s-a nascut intr-o singura secunda, alba si proaspata, asa cum ramane pana la final. ... Smulse rochia-i alba de mireasa insangerata, brodata in trandafiri putrezi si si-o duse in camera, apoi inchise usa in urma-i.
Ie alba cu aplicatii de dantela neagra - colectia Zestrea by Liliana Turoiu O superba bluza alba unicat, cu aplicatii negre din dantela, piele si catifea, cu o linie eleganta si confortabila, inspirata din croiul iei romanesti traditionale.
Expozitia va fi gazduita de Castelul Bethlen-Haller pana la sfarsitul lunii octombrie 2016, continuand, astfel, traditia companiei Jidvei de a organiza, in zona Jidvei - Alba Iulia, evenimente si manifestari menite sa promoveze cultura etnografica, pastarea traditiilor, descoperirea sau sustinerea talentelor care duc mai departe zestrea folclorica romaneasca, de o inestimabila valoare.
Asa se explica precipitarea evenimentelor din Romania de dinainte de 1 Decembrie, inclusiv modalitatea aleasa de niste politicienii luminati ai epocii, de a constitui marea adunare de la Alba Iulia din acei purtatori de credentiale, mesageri populari ai Marii Uniri, pregatiti special si adunati anume dinspre toate provinciile romanesti.
Alba, prezente si ele cu doua manifestari artistice in programul oficial al Carnavalului. ... De-a lungul timpului, creatiile marca Liliana Turoiu au fost purtate la evenimente de prestigiu de la Palatul Versailles, Casa Alba, Teatro alla Scala din Milano, Bruxelles si Cannes.
Kit-ul include de asemenea o gentuta pentru cosmetice si un turban pentru uscarea parului. Produsele sunt ambalate intr-o cutie de prezentare alba. ... Produsele sunt ambalate intr-o cutie de prezentare alba.
Totodata in cadrul proiectului s-a lansat site-ul centenar.infocons.ro in care se regasesc imagini de acum 100 de ani cu locuri si cladiri din Bucuresti, Alba Iulia si Iasi, fotografii vechi care au fost refacute in aceeasi locatie in ziua de astazi, o trecere peste timp la 100 de ani, imagini care ne arata trecerea unui Centenar peste Romania.
- o rochie neagra- cunoscuta si ca little black dress - un pantalon elegant, de costum - o fusta in croiala creion - o camasa alba - o camasa masculina.
"Cel mai simplu mod de mentinere a glicemiei constante este de a se reduce consumul de glucide rafinate (dulciuri, bauturi dulci, paine alba sau cartofi). ... - 30% din alimentele consummate zilnic trebuie sa fie legume (broccoli, sparanghel, varza alba si rosie) si fructe (mere, banane, portocale, catina);
ciocolata alba cu goji, ciocolata cu lapte si simpla si cu 75% cacao si cu menta, la 75 de grame. ... din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine).
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Si asta in timp ce seful Serviciului de Medicina Legala Alba scrie negru pe alb pe certificatul constatator medical ca Aura a decedat prin "expunerea indelungata la temperaturi scazute".
- pana la apusul vietii, vreau sa pasesc si eu pe pamantul stramosesc al marelui nostru Stefan cel Mare, sa vad, sa calc pe "pamintul sfint" al lui, pe la Chilia si Cetatea Alba, si Hotin! ... cetatilor de la Hotin, Cetatea Alba, Chilia!
**Cam cu aceleasi beneficii si neajunsuri ca si vitaminele artificiale pentru oamenii actuali ** Cei care au ajuns intr-o Nava - si aici sunt cei rapiti sau colaboratorii lor din Aria 51 si alte baze secrete - stiu acea LUMINA ALBA SOLIDA care face tesuturile aproape transparente, care inunda complet interiorul Navelor Spatiale ale ET.) Au luat foarte in serios pericolul imixtiunii Atlantilor si au venit cu cea mai mare BAZA SPATIALA a Lor.
Antimonium Crudum (greata cu limba alba, cu gust rau si greutate in stomac) Bryonia alba (greata si lesin cand se ridica) - cea mai mica miscare agraveaza starea Nux Vomica (cel mai bun remediu in imprudente alimentare sau in excesul de alcool) Sepia (greata de graviditate).
Painea alba, spre exemplu, este facuta din doar o parte din bobul de grau, din invelis mai exact.
Pentru ca vechiul presedinte a asistat la parada de la Bucuresti (alaturi - e un fel de a spune - de premier), iar cel nou la Alba Iulia - Vremea proasta a scurtat parada din Bucuresti, eliminand demonstratiile aeriene - Au fost asteptate cu nerabdare rezultatele din Moldova, primele vesti dand drept castigatoare stanga, cu Partidul Socialist in frunte.
Potrivit unor martori oculari, a mai fost observata pe cer si o raza de lumina alba, venind dinspre Prato, la nord de Florenta.
google-analytics.com